Julie Lippens is nieuw gezicht in de Eeklose gemeenteraad

Op 19 februari 2024, over deze onderwerpen: Gemeenteraad
Julie Lippens legt de eed af

In de meerderheidspartij en N-VA-fractie neemt Julie Lippens de plaats in van gemeenteraadslid Marieke Van den Bulke. Die zich om persoonlijke redenen gedurende drie maanden zal laten vervangen. 

“Een slimme combinatie tussen privéleven en werk vraagt om flexibilisering van mijn politiek engagement. Geen stap achteruit maar een stap opzij. Met het vertrouwen in mijn vervangster als sterke vrouw in onze partij en nu ook in de gemeenteraad.”…vertelt Marieke.

Als secretaris van N-VA Eeklo heeft Julie Lippens de N-VA afdeling, de afgelopen vier jaar, mee helpen vormgeven en versterken. Julie stond voor N-VA op plaats 19 bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en werd negende opvolger. Julie is gehuwd met Walter Bogaert en hebben samen twee kinderen. Voorts is ze trotste omi van kleinzoon Juul. Daarnaast ook een bekend gezicht als winkelbediende van Burtline Lingerie, al meer dan 33 jaar lang.

“Lokale politiek is dichtbij mensen en dat vind ik fijn. Ik ben een sociale duizendpoot en sta graag tussen de mensen. Luisteren, helpen, uitdagingen aangaan en verantwoordelijkheid durven nemen. Mijn natuurlijke habitat is het centrum, ik ken dan ook de kleine en grote verzuchtingen van de Eeklonaar. Ik ben niet het type dat aan de kant blijft staan. Integendeel, ik wil mijn schouders zetten onder een inspirerend politiek project en dat heb ik gevonden bij N-VA Eeklo.”…zegt Julie 


Maandagavond legt Julie Lippens de eed af in de Eeklose gemeenteraad. Ze zal de N-VA fractie de komende maanden versterken. Haar ambitie stopt niet bij de verkiezingen van 2024. “Mijn focus ligt op het verder aanpakken van de leegstand, openbare netheid en sterke buurtwerkingen.”… vertelt Julie.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is